Ejido Bellavista Chihuahua

Ejido Bellavista Chihuahua . Registra't a Facebook per obtenir més anuncis i informació. Ejido bella vista es troba a una altitud de 1675 metres sobre el nivell del mar.

Al nord-oest d'Ypasawan
ipassauaaan Coussauaaan.net al nord-oest

Actualment no tenim aquesta ubicació. Ejido bella vista es troba a una altitud de 1675 metres sobre el nivell del mar. La finca Bella Vista (ejido) es troba al municipi de Chihuahua (estat de Chihuahua).

Godine Població E Jivelo 16 Stanovnik.


El poble d'Ejido Buenavista es troba al municipi de Matachi (a l'estat de Chihuahua). Vas fer d'aquest home el teu imam. Informació i actualitzacions de Bella Vista Chihuahua.

Informació d'Ejido i Associació Agrària.


De les 20 caixes instal·lades a totes les unitats, només es van instal·lar 10 colònies de salze a nuevo delicia, ejido bellavista, ejido la esperanza, ejido los souss, ejido nuevo delicacy. A això s'afegeixen 50 drets de vot a Colonia Nueva Delicias i 30 a Ejido Bellavista, tots a El Sauz. Cerca per ciutat, poble o poble.

La ciutat d'Ejido Bella Vista es troba al municipi de Chihuahua (estat de Chihuahua).


2150 ha Finca Bellavista 2, 150 ha. Registra't a Facebook per obtenir més anuncis i informació. Llistat de residències unifamiliars i bifamiliars per ejido ejido, comunitat gaz los flor de mimbre,

Ejido Bella Vista es troba a una altitud de 1675 metres sobre el nivell del mar.


Ejido buenavista (buenavista) es troba a una altitud de 1983 metres sobre el nivell del mar. Entre totes les ciutats de la comuna ocupa la 2a posició per població. La població es troba a una altitud de 1490 m sobre el nivell del mar.

Llista detallada de tots els codis postals de Chihuahua.


La finca Bella Vista (ejido) es troba al municipi de Chihuahua (estat de Chihuahua). Entre totes les ciutats del municipi ocupa el segon lloc pel que fa a població. Es pot extreure aigua de Camargo, Chihuahua i decret presidencial, equipada amb sistema de reg per aspersió, aigua de pluja (4) contacte mn 130.000.000 Pueblo Buenaventura Pueblo Buenaventura, Buenaventura.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post