Dingo Chihuahua Mix

Čihuahua mišinio nebėra . Kai kuriose Australijos dalyse 80% dingo yra naminiai šunys. Jam 8 mėnesiai, dingo-čihuahua mišrainė.

Pet Project Chihuahuas nori būti jūsų draugais
Pet Project Chihuahuas svetainėje www.mysanantonio.com nori būti jūsų draugu

Manome, kad Goofy taip pat yra gana šaunus, bet jo nebegalima įvaikinti. Gautas mišinys gali sverti daugiau nei 20 svarų ir būti daugiau nei 25 colių aukščio. Jis buvo paguldytas pas savo draugus išgelbėjimui.

Dingo Starr (pažįsta Džeksoną) yra gelbėjimo šuo, čihuahua ir aviganių mišinys, priimtas Gilbert mieste, Arizonoje.


Gautas mišinys gali sverti daugiau nei 20 svarų ir viršyti 25 colių aukštį. Abu šie šunys gali būti draugiški, tačiau jų asmenybės skiriasi, todėl niekada negali žinoti. Yera labai laiminga, Dingo.

Šis mažasis dingo yra tikras išgyvenęs žmogus, kovojantis su Australijos krūmu be savo tėvų.


Jis buvo paguldytas pas savo draugus išgelbėjimui. Dingo Pit Bull Mix yra mišrių veislių šuo, kuris yra sukryžminus dingo ir pitbulį. Manome, kad Goofy taip pat yra gana kietas, bet jo nebegalima įvaikinti.

Chihuahua Husky Mix, mišrių veislių hibridinis šuo, sukurtas sukryžminus čihuahua ir Sibiro haskį.


Abu šie šunys gali būti draugiški, tačiau jų asmenybės skiriasi, todėl niekada negali žinoti. Subrendę sūriai paprastai būna maždaug 5 colių aukščio ties pečiais. Nepaisant storio, kailį nėra taip sunku prižiūrėti.

Iš šilko terjero tėvų jie gali paveldėti storą, šilkinį dvigubą daugelio spalvų kailį.


Iš visų šiame sąraše esančių mišinių šis yra unikaliausias. Šis mišinys laikomas sąmoningai sukurtu šunimi. Pastaruoju metu jis visiškai atsikratė, kai užšoko ant lovos ir atsitrenkė į ją.

Taip yra todėl, kad vidutinio dydžio šuo buvo auginamas su žaisline veisle.


Žinoma, kad borderkoliai yra labai protingi. Jos vardas Australijos aborigenų kalba reiškia „džiaugsmas“. Jis be problemų pagauna kamuolį, bet kažkodėl kartais ne visai pasiekia ten, kur šoka.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post