Empanadas De Manzana Estilo Chihuahua

Tarta de mazá estilo chihuahua . 1 cucharadita de extracto de vainilla. Os antojitos tamén decoran as mesas de Chihuahua con cazolas clásicas bañadas nunha deliciosa salsa, queixo frito e tortillas de millo.

Bolos de receita ceto
Enpanadas Receta Keto de recetaketo.com

Ferva 3 litros de auga nunha pota con suficiente espazo para a cabeza a lume alto, engade canela en rama e grans picados, mexa para humedecer, déixase uns minutos para infundir todos os sabores. Son empanadas sinxelas pero ricas para acompañar o café, moi tradicional en Chihuahua. Cando saen do forno estes bolos de mazá, píntanse ou vernízanse cun pouco de manteiga derretida, espolvoreo cunha mestura de azucre e canela.

Slow Food 2.0, parte 1.


Podes servilos sós ou cunha salsa doce. Son empanadas sinxelas pero ricas para acompañar o café, moi tradicional en Chihuahua. Pequenas tortillas de millo con queixo de polo, manteiga cocida en casca de laranxa, azucre, canela, carbonato ou ovos;

Así, faise un círculo sobre a mesa, colócase auga no medio e a fariña vaise mesturando gradualmente ata que se converta nunha bola lisa.


Lembrando que Chihuahua foi o primeiro produtor de mazá e un dos máis famosos produtores de froitos secos, a combinación destes dous produtos reflíctese na maioría dos nosos pratos, sen esquecer todos os pratos típicos que nos representan. Pelar unha cabaciña, ralala e cortala en rodajas. Caldo de carne estilo Chihuahua.

Engadir a manteiga en anacos pequenos, mesturando rapidamente coa punta dos dedos, intentando conseguir a menor masa posible coas mans.


Os bolos de Santa Rita son unha auténtica delicia na cociña de Chihuahua, acompañados de zume de orchata ou cervexa. Cortar as mazás por riba e espolvorear uns 65 gramos. Éncheo de sal;

Queixo Asadero en chili pasillas, anacos de queixo.


Estender a mestura de fariña de améndoa coa masa untada con canela antes de chegar aos bordos. Podemos preparar o recheo mentres a masa está no forno. Os antojitos tamén decoran as mesas de Chihuahua con cazolas clásicas bañadas nunha deliciosa salsa, queixo frito e tortillas de millo.

3 follas de leituga escarola;


Despois poñemos nunha tixola a manteiga e o azucre, agardamos a que se derrita e mesturamos, engadimos as mazás. 500 g de mandil ou mazá chihuahua. 1/2 cunca de mermelada de chabacano.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post