Heaven Sent Chihuahuas

Himlen send en Chihuahua . The Heaven Sent Chihuahua er et lille udstillingshus, der udelukkende er opdrættet med henblik på racemæssige fremskridt inden for race, sundhed, temperament osv. Mange mennesker ønsker et sundt, sødt og yndigt kæledyr.

Luna Heaven sender Chihuahua-dyr
Luna Heaven sender Chihuahua-kæledyr fra www.pinterest.com

Dedikeret til at forbedre kvaliteten af ​​Akc Chihuahua. Vores hvalpe kommer fra en række champions og. Hundeting og information om hypoglykæmi er velkomne.

Velkommen til information om hvalpe og hypoglykæmi.


Hvis din Chihuahua ikke kan spise alene, vil din dyrlæge sandsynligvis give IV væsker og elektrolytter og regulere din hvalps blodsukker. Smuk Akc Chihuahua til salg i Oregon. Hvis du har brug for mere information om, hvordan du redder en chihuahua fra paradis 88+, kan du følge linket nedenfor.

kone 2 søde kone til adoption.


Hvalpe og information om hypoglykæmi. Kontakt hscr på Heavensentchirescue@yahoo.com for information om adopterbare hunde, der er tilgængelige for adoption, frivilligt arbejde eller donation. Albummet blev udgivet i Europa og Australien i 1996, men fik ikke megen opmærksomhed på listen.

Dedikeret til at forbedre kvaliteten af ​​Chihuahua Akc.


Behandl dem med tålmodighed, konstant observation og en. Det samme gælder for unge Chihuahua-hvalpe. De første dage hjemme med en Chihuahua-hvalp.

Som med guddommelig indgriben;


Himlen sendte en Chihuahua-pige til fonden. Pelsen er lang og elegant, i forskellige farver. Mange mennesker ønsker et sundt, sødt og yndigt kæledyr.

Genetik af størrelse, kjole og farve.


1.946 synes godt om · 4 samtaler om det. 591 synes godt om · 1 anmeldelse om det. Anvendelsessikker til hvalpestørrelse, tøj og farvegenetik. Standard Race Information Akc.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post